30 Mayıs 2014 Cuma

Çeyiz Listesi

Evlilik planları yapan genç kızlar için çeyiz hazırlıkları tam bir keşmekeş içinde geçer. Mutfak için alınan çay - kahve setleri, tencere ve tabak takımları derken kendinizi tam bir karmaşanın içinde bulabilirsiniz. Ayrıca bu hengame içerisinde uyku seti, nevresim takımı ve pike takımı gibi yatak odası ihtiyaçlarınızı da atlamanız olası bir hal alır. İşte bu tip bir karışıklıkla uğraşmamak için bir çeyiz listesi hazırlamanız gerektiğini düşünüyorum.

Çeyiz listenizi kategorilere ayırın. Mutfak, banyo, oturma odası ve yatak odası gibi yaşam alanlarınız için ayrı ihtiyaç listeleri oluşturun. Bu listeyi oluşturduktan sonra da önem sırasına göre maddi durumunuz el verdiğince alışverişlerinizi yapmaya başlayın. Ancak bildiğiniz gibi çeyiz alışverişi son derece meşakkatli bir süreçtir. Bu nedenle olabildiğince indirimleri takip etmenizi ve mümkün olduğunca fiyat - kalite oranına dikkat etmenizi öneriyorum.

Çeyiz alışverişi yapan genç kızların satın alma alışkanlıkları da zamanla değişmiştir. E-ticaret sektörünün daha yaygın bir hale gelmesi ile online alışveriş sitelerine yönelen kişilerin sayısı artmıştır. Sadece giyim alanında değil, dekorasyon konusunda da kaliteli ürünlere erişim kolaylığı sağlayan alışveriş siteleri, birçok genç kızın birincil tercihi olmuş durumda. Eğer siz de kesenize uygun bir çeyiz alışverişi yapmak istiyorsanız, mutlaka online alışveriş sitelerinde satılan ürünleri incelemenizi öneriyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder