1 Ağustos 2013 Perşembe

Şık Soley Nevresim Takımları

''Çocuklar hızlı büyüdükleri için aileler onlara oda takımı alırken büyük kararsızlık yaşıyorlar. Bu konuda düşünerek ilerlemek en iyisi çünkü, aldığınız genç odasının bir iki yıl sonra da kullanılabilir olması gerekiyor. Bu hem ekonomik açıdan sizi rahatlatacak bir durumdur hem de çocuğunuzun odasından sıkılmaması için bir çözümdür. Çocuğunuz odasında hem oyun oynayacak, hem uyuyacak hemde ders çalışma alanı haline getirecektir. Özellikle ergenlik döneminde odasına kapanan gençler için odası çok önemlidir. Bu nedenle çocuğunuza, eşyalarının deri toplu olmasını sağlayacak, iç dünyasını rahatlatacak,  kişiliğini yansıtan, sevebileceği bir genç odası takımı almaya özen gösterin.

Genç odası alırken göz önünde bulundurmanız gereken en önemli nokta, dayanıklılıktır. Çocuklar hareketliler ve kendilerine ve çevrelerine bu hareketlilik esnasında zarar verme olasılıkları yüksektir. Bu nedenle çocuğunuzu yıllar boyu idare edebilecek, dayanıklı ve kullanışlı bir genç odası seçmeye özen gösterin. Çocuğunuzun odasını çok doldurmayın. Ona olabildiğince boş alan bırakın. Alacağınız genç odasının çok kalabalık olmamasına ve sade mobilyalardan oluşmasına dikkat edin. Zaten ilerleyen yıllarda çocuğunuz odasının dekorasyonuna kendini karar vereceği için bu mobilyalara dilediğiniz gibi ekleme yapabilirsiniz.

Renk seçiminde açık tonları tercih edin. Genç odasının ofis gibi bir görünüme sahip olmasına gerek yoktur. Çocuğunuza enerji verecek ferah bir ortam hazırlamanız her zaman daha iyidir. Güzel düzenlenmiş bir oda her zaman verimlilik sağlar. Bunu göz önünde bulundurarak çocuğunuzun başarılı bir hayata adım atacağı yıllarda canlı bir ortamda büyümesini tercih edersiniz. Genç odasında ışık seçimi de önemlidir. Ne çok loş ne de çok parlak bir ışık yerine orta karar bir ışık tercih edilmelidir. Hatta, ayarlanabilir ışıklardan alırsanız en güzel seçim olacaktır.


Çalışma masası genç odası takımının en önemli parçasıdır diyebiliriz. Çocuğunuzun eğitim hayatı boyunca o masada ders çalışacağını, bilgisayarla uğraşacağını düşünürsek; hem bilgisayarının hem de kitap defter gibi eşyalarının düzenli bir şekilde sığabileceği orta boyutlarda bir masa tercih edilmelidir. Çalışma sandalyesi ise sağlığını tehdit etmeyecek, konforlu yapıda olmalıdır.

Genç odası takımını tamamladıktan sonra, iş odayı düzenleme kısmına geliyor. Çok fazla ev tekstili ürünü bulunuyor. Bu ürünlerden genç odasına uygun olanları seçerek odanın ferah yapısını bozmayan düzenlemeler yapabilirsiniz. Ev tekstili dendiğinde ilk akla gelen markalardan birisi olan Soley, kaliteli ürünleri ile adından sıkça söz ettiriyor. Öyle ki, Türkiye'deki başarısını kanıtladıktan sonra bütün dünyaya açılan bir marka olmuştur.

Soley, ev tekstilinin yanı sıra yatak, havlu ve bornoz üretimi ile Türkiye'nin önemli kuruluşları arasında yer almaktadır. Çocuğunuzun odasına uygun, Soley nevresim takımları arasından, onun çok sevdiği bir film ya da çizgi karakterinin olduğu modelleri ya da sade tasarımlar seviyor ise düz renklerden oluşan modelleri seçebilirsiniz. Nevresim seçerken mobilyanın yanı sıra duvar rengine de dikkat etmeniz gerekir. Böylece ortaya desen karmaşası çıkmamış olur. Soley markasının ürünleri sadece çocuğunuz için değil sizin için de mükemmel seçenekler sunuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder