1 Ağustos 2013 Perşembe

En Şık Ev Tekstili Ürünleri

''Ev dekorasyonu yapmaya başlayacaklar öncelikle kendilerine bir plan çıkarmalılar. Çalışmalara başlamadan bir ön çalışma yapmak sizin için son derece faydalı olacaktır. Bütçe planlaması da göz önününde bulundurulmalı. Ev dekorasyonunda işçilik ve malzeme öncelikler arasındadır. Bunun yanında yardımcı aksesuarlar da son derece titizlikle seçilmelidir. Kaliteli malzemeden yapılan eşyalar biraz daha pahalı olmakla birlikte uzun yıllar kullanıma uygun oldukları için tercih edilir.  Boyasından badanasına her detayla birebir ilgilenmelisiniz. Yeni mimari formlardan ilham alarak canlı renklerle ve renkli kombinasyonlarla ev tekstili ürünlerinde fark yaratabilirsiniz. Yatak odanızı canlı renklerle aydınlatabilirsiniz. Nevresim takımları ve diğer ev tekstili ürünlerinizle evinizde  hoş atmosferler yaratabilirsiniz. Renkli nevresim takımları sayesinde gündüz uyandığınızda kendinizi çok iyi hissedeceksiniz.

Ev Tekstili


Ev dekorasyonunda dikkat etmeniz gerekenlerin başında evinizin stilini belirlemeniz gerekir. Hayalinizdeki evi belirleyin. Evinizde olmazsa olmazlarınız varsa onları da listenize ekleyin. Evinizin duvar rengini iyi ayarlayın. Zemin döşemesi yaparken karanlık ve aydınlık zamanları göz önüne alın. Perde seçimi de son derece önemli. Evinizle uyumlu bir perde seçin. Mobilya renkleri, koltuk , kanepe takımlarının renkleri de evinizle uyumlu olmalı. Ev stilinize göre aksesuar seçmeye de başlayın. Çok aksesuarlı evler göz yoracaktır. Bu yüzden aksesuar seçiminizi minimumda tutmanızda yarar var. Yemek masası da bir evin olmazsa olmazlarından. Genellikle salona konumlandırılan yemek masaları, salonda kafe imajı yaratıyor. Bu imajı yaratmasındaki en önemli etken, sandalyeler. Şık ve zarif sandalye seçimi sayesinde misafirlerinize davet verdiğinizde zevkiniz hep takdir edilir.Sandalye modellerinin rahat olmasına da özen göstermelisiniz. Sırtınızı yaslayabileceğiniz ve yumuşak bir oturağı olan sandalyeler salon için uygundur. Salon dışında bahçeniz ve balkonunuz için de sandalye seçebilirsiniz. Sandalyelerin renklerini de evinizdeki eşyalarla uyumlu seçmelisiniz.

Sandalye


Ev dekorasyonunu dikkatle yaparsanız vaktinizin çoğunu geçirdiğiniz eviniz bir cenneti andırır. Eğer önemsemezseniz evinize her gittiğinizde içinizi mutsuzluk kaplar. Evde ve iş yerinde canınız sıkılıyorsa bunda dekorasyonun etkisi olabilir. Kendinizi mutlu hissetmek için dekorasyona önem vermekte fayda var.''

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder